Cercador

Dilluns 22 de desembre de 2014

Curs 2014-15
Horaris del centre
Equip Directiu
Coordinació
Departaments
Tutories
Guia del curs 2014-15
Llibres de text
Documents
Estudis actuals
ESO
Batxillerat
Servei de menjador
Projectes
Pla de lectura
Pla Català de l'Esport a l'Escola
Projecte ACADA
Intercanvis
Projecte eduCAT 2.0
Campus Ítaca (U.A.B.)
Pla de mediació
Pla estratègic per a l'autonomia de centre 2007-2012
Projecte Univers
Estació meteorològica
Consultes i Enquestes
Consulta sobre la possibilitat de fer Jornada Continuada
Blogs de professorat
Canal Vídeo Manuel Blancafort
Imatges del centre
Albums
Descàrregues
Jornada Educat 2.0 Gener 2012

DARRERES NOVETATS

Festa de Nadal dimarts 23 de desembre

El proper dimarts 23 de desembre celebrarem la festa de Nadal a l’Institut. Aquest dia l’horari serà extraordinari. Els alumnes que participen a les finals de bàdminton hauran de ser al pavelló de Can Noguera a les 8h i la resta d’alumnes a l’Institut a les 9 del matí, on es duran a terme les activitats indicades en aquest enllaç.

Els alumnes podran marxar a casa entre les 13,30h i les 14h. Recordeu que reprendrem les classes amb l’horari habitual el dia 8 de gener.

Aprofitem per desitjar-vos unes bones festes de Nadal i un millor 2015.

La professora Mercedes Rio participa al "Salon-Dessin&Peinture à l'eau 2014" de Paris i al XI Saló Internacional d'Arts

La professora d'Educació Visual i Plàstica de l'institut, Mercedes Rio Trobo, ha participat  en dues exposicions aquestes últimes setmanes.
Del 25 al 30 de novembre, al "Grand Palais" de París, on s'ha celebrat el "Salon- Dessin & Peinture à l'eau 2014" en el marc de "Art en Capital" on han participat artistes de tots els indrets del món repartits en quatre grups: artistes francesos, artistes independents, dibuix i pintura a l'aigua i les comparacions. La nostra professora d'EVP era una de les representants del grup de DIBUIX I PINTURA A L'AIGUA.
I del 29 de novembre al 7 de desembre també ha participat al XI Saló Internacional d'Arts Plàstiques, en el monestir romànic de Sant Joan de les Fonts.

Avui s'ha jubilat l'Eulàlia Purtí!

Avui s'ha jubilat l'Eulàlia Purtí Pursals, professora de Llengua i Literatura Catalana del nostre centre.

 

Durant tots els anys que ha estat a l'institut, l'Eulàlia ha tingut diferents càrrecs: directora, tutora, coordinadora, cap de departament, coordinadora de Festes i activitats,...

 

I, avui mateix, els seus alumnes de 1r de batxillerat li han preparat un petit homenatge dedicant-li la lectura d'alguns dels tants poemes que han après i treballat amb ella. A mida que els anaven llegint, els alumnes han anat deixant els poemes dins una caixa que, després, han regalat a l'Eulàlia com a símbol del que els queda d'ella i perquè ella es quedi amb alguna cosa d'ells.

 

Des d'aquí, li volem desitjar molta sort.

 

Molta Sort EULÀLIA!!!

Eleccions al Consell Escolar

Un cop acabat el procés electoral per a renovar els representants dels pares i mares, dels alumnes i dels professors en el Consell Escolar del nostre centre, aquest es reunirà en sessió constituent el proper dia 9 de desembre.


Els nous membres del Consell escolar són:

  • Alumnes: Eduard Guerra Suñol
  • Professorat: Elena Gayan Rico
  • Pares i mares: Sònia Curtu

 

 

Benvinguts!

Cros i Caminades d'aquest curs

Com ja és tradició, dins el programa pràctic del departament d’Educació Física, al llarg del curs escolar, demanem als nostres alumnes que participin en alguna activitat de resistència aeròbica, cros o caminades, de les que es fan al poble o rodalies. En l'arxiu que hi ha a continuació trobareu la informació de les que ara per ara ens consten i a les que us animem a participar.

Informació curses i caminades.

Setmana de la Ciència curs 2014-2015

Aquí teniu el resum de les activitats que realitzaran els alumnes al centre durant aquesta setmana de la Ciència 2014.

I recordeu que pares i alumnes esteu convidats aquest dimarts 18 de novembre, a 2/4 de 7 de la tarda, a la vetllada científica, on alguns dels alumnes us explicaran activitats de Ciències i Tecnologia. Aquí teniu les activitats d'aquesta vetllada científica

I aquí podreu veure algunes imatges de les activitats.

Exposicions Orals dels Treballs de Recerca 2014-2015

Aquesta setmana, els alumnes de 2n de batxillerat realitzen l'exposició oral dels Treballs de Recerca. Arribar al final no sempre és fàcil, però veure'ls defensar i explicar la feina que han realitzat i les conclusions que n'han extret compensa tot el seu esforç.

Animem als alumnes de 1r de batxillerat a assistir a les exposicions orals que tindran lloc aquest dimecres 12 de novembre a partir de 2/4 de 4 de la tarda.

En aquest arxiu trobareu els tribunals corresponents amb el nom dels autors dels diferents treballs, els titols i l'espai assignat. I aquí podreu veure algunes imatges de les presentacions.

Pagina 1 de 12 |---| (84 registro/s)


Campus Ítaca