premis_i_reconeixements_1_526

 

PREMIS I RECONEIXEMENTS

 

 

Curs 2016-2017:

• Participació en el Fòrum de Joves Talents de Catalunya 2017, celebrat a Berga del 28 de juny a l'1 de juliol de 2017, en la temàtica "Nexe Aigua-Energia". Mar Tortajada Tort

Finalista al XIII Certamen de Lectura en Veu Alta, del Departament d'Ensenyament i la Fundació Enciclopèdia Catalana, en la categoria de Corsaris (1r i 2n d'ESO), llegint un fragment de la novel·la Xala, va!, d'Anna Fité. Íngrid Jané Curtu

• Segon premi de la 40a edició Premi Coca-Cola de relat breu - 57º Edición Concurso Jóvenes Talentos de relato corto de Catalunya. Judit Martín Silvestre

 

Curs 2015-2016:

• Menció Honorífica a la 13a edició dels Premis Argó de la UAB pel seu Treball de Recerca, Construcció d'un cotxe teledirigit i controlat per bluetooth. Ernest Porqueras Codina.

• Un 3r premi Arnau de Vilanova a Treballs de recerca de Batxillerat, atorgat pel Col·legi Oficial de Doctors i Llicentiats de Catalunya: Ciència i Religió, una aproximació. Júlia Alerm i Pou.

• 1r Premi MC 28 d'abril en la categoria de Redacció, per fomentar la reflexió preventiva entre els estudiants dels centres educatius, i commemorar el Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball: Martelo Hammer, martillo neumático. Jan Sobrevia Gago.

 

Curs 2014-2015:

Ajuts Universitaris 2014-2015 per als alumes Rita Capella, Carla Coll i Joan Solà de la Fundació Catalunya La Pedrera per haver obtingut una nota superior a 9 en la fase general de les proves d'accés a la Universitat el juny 2014.

 

Curs 2013-2014:

Premi PRBB 2014 (Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona) atorgat per la Facultat de Ciències i de la Salut de la UPF: Anima’t, un estudi sobre l’ús de la música i la realitat virtual per a persones amb ansietat i depressió. Laia Gutiérrez.

 Treball finalista en el VIII Premi UPF de Treball de Recerca en Enginyeria i Matemàtica Aplicada. Ús del banc òptic per l’estudi d’alguns aspectes de l’òptica. Oriol Bellot.

 

 

Curs 2012-2013:

Premi X(p)rimenta. Premi de Comunicació Científica Audiovisual. Menció d’honor  pel vídeo Cremem una avellana. Xavi Achoubbak,  Diego Brahim, Txell Enrich i Pol Monpart,

Finalistes del IX Certamen de Lectura en veu alta, organitzat per Fundació Enciclopèdia Catalana, en la categoria Tropa de corsaris, per alumnes de 3r i 4t d'ESO amb l'equip format per: Núria Planas  i Conagla, Laura Roura López i Albert Jiménez Tauste.

 

Curs 2011-2012:

Premi Recerca Jove 2012 de la Generalitat de Catalunya:  Aigua endins. Laura Vila.

Premi de la Societat Catalana de Física 2012 (Institut d’Estudis Catalans) i Premi Treballs de Recerca de la Universitat de Vic: Interacciona amb la llum. Pinces òptiques amb materials reciclats. Gerard Jiménez Machado.

• Menció Premi Camí Ral 2012: Particularitats climàtiques a La Garriga. Martí Oliveras.

• Premi Argó de la UAB: Córrer amb cotxe no és només inflar-li les rodes. El sistema d’adquisició de dades a la Fórmula 1 i a la GT OPEN. Lluís Porqueras.

• Finalistes del XVII concurs literari El Gust per la Lectura a partir del llibre "Paraules emmetzinades" de la categoria D, pel treball de grup Digues prou.

• Programa Joves i Ciència. Guanyadors de dues places per participar en el programa els propers 3 anys. Laia Gutiérrez Tordera i Joan Solà Porta.

 

Curs 2010-2011:

Premi Camí Ral i 2n Premi Argó (UAB) a treballs de recerca: Amagat a l'aire de La Garriga. Eulàlia Solà.

• 1r Premi Argó (UAB) a treballs de recerca i Premi Baldiri Reixach: Barcelona, un passeig literari. Cristina Garriga.

• Premi Argó (UAB) a treballs de recerca. Menció honorífica. Adaptacions dels animals a la temperatura. Òscar Comino.

•  Premi X(p)rimenta. I Premi de Comunicació Científica Audiovisual. 2n premi pel vídeo Midó i glucosa. Ferran Jodar, Agnès Ramos, M. Isabel Salazar i Laura Vila

 

Premi Argó (UAB) a treballs de recerca. Menció honorífica.

 

Curs 2009-2010

1r Premi a Treballs de Recerca. Col·legi de Geòlegs de Catalunya. Traiem suc de les pedres: una guia per entendre el paisatge. Eva Serra.

• Premi Universitat de Girona. Comarca de La Garrotxa. Les erupcions volcàniques: dels volcans a les simulacions. Santi Mestre.

• Premi CIRIT. El càncer de coll d’úter sota el microscopi: anàlisi de les diferències citològiques en el càncer i en les lesions precanceroses. Laura Raguer.

• 2n Premi Universitat de Vic de recerca de Batxillerat, ex aequo, en l'apartat Ferran Sors, pel treball Festival Internacional de Música de Cantonigrós. Julieta Torrents Sunyol.

 

Curs 2008-2009

Premi Universitat de Vic. 2n ex aequo premi Abraham Cresques. Fagoteràpia com a alternativa als antibiòtics en les infeccions bacterianes. Marina Planas.

 

Curs 2005-2006

Premi CIRIT. La dècima. Un relat matemàric a partir de la història dels decimals. Irene Alerm.

 

Curs 2004-2005

Premi CIRIT. Pica o no pica? És el picant la característica fonamental que produeix l’efecte bactericida dels productes vegetals? Maixa Solà.

Premi CIRIT. IES Manuel Blancafort. Centre premiat.

 

Curs 2003-2004:

Premi Universitat Vic. El mar interior: una immersió en el passat de la Plana de Vic. Maria Rocasalbas.

 

Curs 2002-2003:

• Premi CIRIT i Premi Universitat de Girona. Història geològica de la Costa Brava. Andreu González Corominas.

 

Curs 2001-2002:

• Premi CIRIT. Els efectes dels detergents sobre les plantes. Laura Vila i La Garriga a l’abast. Elisenda Barbé.

Premi CIRIT. IES Manuel Blancafort. Centre premiat.

 

Curs 2000- 2001

• Premi Universitat de Vic. Relació entre la dieta i l’orina. Núria Soto

 

Curs 1999-2000:

Premi CIRIT. Les roques ornamental de la Garriga. Caterina Boixader 

 

Curs 1994-1995:

• Premi CIRIT. L’alzina é mobile. Alba Barnusell i Martí Riera (alumnes de 2n de BUP).